دانشگاه پیام نور میزبان گرامیداشت روز ورزش دانشگاهی در کشور شد

نصیرزاده: دانشگاه پیام نور میزبان گرامیداشت روز ورزش دانشگاهی در کشور شد

به گزارش  خبرگزاری یوپنا؛ مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از برگزاری مراسم گرامیداشت روز ورزش دانشگاهی به میزبانی دانشگاه پیام نور خبر داد و افزود: این مراسم شانزده مهر در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار خواهد شد.

نصیرزاده گفت: با عنایت به نامگذاری بیستم سپتامبر از سوی یونیسکو به عنوان روز ورزش دانشگاهی هر سال کشورهای عضو یونسکو دراین روز برنامه های متنوعی با اهدف آشنایی آحاد جامعه با ورزش دانشگاهی ؛نقش ورزش دانشگاهی درتعالی ورزش وتربیت بدنی کشور ؛شناسدن ورزش های بومی ومحلی منطقه خود برگزار می کنند

عضوهیات ریسه فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی خاطر نشان کرد: از آنجایی که امسال بیست سپتامبر تقارن پیداکرده بود با روز عاشورای حسینی با هماهنگی های صورت پذیرفته با فدراسیون بین المللی ورزش های دانشگاهی (فیزو )مقرر شد این مراسم در کشورمان روز دیگری برگزار شود که پس از بررسی هاس بعمل آمده در نهایت روز شانزده مهرماه برای برگزاری این بزگداشت انتخاب شد.

دبیر شورای ورزش دانشگاه پیام نور ضمن تشکر وقدردانی از نگاه مثبت مسولین فدراسیون ملی دانشگاهی به دانشگاه پیام نور افزود: تلاشمان را برای برپایی مراسم باشکوهی ودر خور شان جامعه دانشگاهی به کارخواهیم بست. از جمله برنامه های ما دراین روز دعوت از دانشجویان نخبه ورزشی درکنار سایر دانشجویان، آموزش برخی رشته های ورزشی، برگزاری مسابقات دانشجویی و… است.